tillbaka

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many feel this way


Tjohej! Nu är jag tillbaka i leken igen. har inte alls varit speciellt duktig på att blogga men hade tänkt att det skulle bli ändringar på nu. jaha , vad har jag gjort den senaste veckan då ? Jo jag kom hem från sölvesborg i söndags . då jag åkt buss och tåg hem - riktigt ordentligt bakis . fyfan. Det var ingen rolig söndag för 5 öre. På måndagen blev det jobb , tillbaka i Lindsdal som jag äro.
SÅ det har varit jobb hela veckan! Skönt ! - fast ännu skönare med helg !

Idag kl 06.11 var Therése redan i Lindsdal - ja man kan undra vad jag gjorde där så tidigt - jag ska berätta för er att jag gick upp kl 04.53 sedan åkte med med Mats till lindsdal , ja sen skulle jag ut å gå. Det blev hela 53 minuters snabb promenad , innan frukost. huhu! De kändes i hela kroppen sen resten av dagen .  men visst , det är bara att komma igång nu alltså . KÄMPA - för jag ska fixa detta!!!!!!!

Imorgon , LÖNING - de blir väl en 8000 för (allt?) jobb i januari . Men dock jobbade jag ju inte hela månaden... härligt med lite pengar! Sen blir det att gå ut en sväng  - eller en sväng - VI SKA ut , Jag , maolin och råååbin. = )


bilder kommer , ciao<3


( grymt gammal bild på mig , maolin och råbin  , ja hur gamla va vi?.... 16 skulle fylla 17....? )

jag vill också,

fan , det är inte lätt .

men , ge mig lite kraft och energi till att fixa detta.
jag måste!


  ciao


sölvesborg, alkohol , becca , släktkalas.

Hej!
Nu sitter jag i sölvesborg och känner mig väldigt positiv och glad. Igår anlände jag 1 h tidigare än väntat eftersom jag sprang till tåget som fanns inne när jag kom med bussen. Ja , jag slapp att vänta 1 h i kallekrona. : ) När jag väl va i sölvesborg mötte becca mig - vi åkte och handlade massa mat till kalaset! Det blev god kycklingsallad och framåtkvällen blev de smörgåstårta och vanlig tårta ... och vi provsmakade även vår alldeles egna rosa pantern  - DEN BLEV GOD och sådär perfekt som den ska vara!

Idag , en lördag som denna blir de en massa alkohol , mys med beccis ,  släktkalas och en jävla massa bilder.
 Så hold on!


 puss och kram skumbanan.



( okej , jag tycker jag ser mongo ut, men de bjuder jag på )

snart fredag,

Hej!
Nu sitter jag här, efter en lång dag på jobbet. Ett arbetspass från 8.30 - 17.00  och det räckte gott och väl med dom små krypen som faktiskt var väldigt trötta efter en lång dag! Men det va mys, jag trivs just på de dagiset i mönsterås. Barnen är 1-2 år. För himla söta! >ge mig!... eller förresten inte riktigt än. väntar gärna i några år till innan det blir dax för det..

Imorgon ger jag mig av till sölvesborg/blekinge. Becca fyller 20 år. så då blir de nog förmodligen en massa tårta , mys , presenter , lite släktkalas ( ja de är ju en del av min släkt också ). Och så blir de förståss lite alkohol.  hä hä hä hä .

Nu blir de sängen . jag sitter snart och somnar vid datorn.
 efter helgen blir de en massa bilder som jag kommer visa på bloggen.

OCH förresten hämtade jag ut mina bruna linser igår  , fyfin va najs dom va!
bruna , men ändå ganska mörka .  de blev kanon fint! :D

ciao då ,
pouss <3


En måndag som denna , THERESE = GLAD!

Ja visst fasen är man glad när man precis fått reda på att jag kommer att stanna på sjöängskolan till i slutet av mars ! FYFAN vad härligt! Ytterligare en massa veckor med jobb , på ett ställe där jag verkligen trivs! Att dom kämpat så stenhårt för att jag skulle få va kvar är helt sanslöst! De var många på las-listan. Men nu , fick jag jobba vidare ändå. ;D

Det är ganska mycket som hänt nu och mycket tankar i huvudet. men det viktigaste är att inte låta alla känslor och tankar ta över allt för mycket. Det blir inte så lätt att "leva" då.. Än så länge funkar det. Det är väl så länge de "funkar" som det verkligen "funkar"..

Jag har hunnit med en massa idag känns det som. Mamma och jag åkte in till stan , där jag beställde mig ett par färgade linser. Så på onsdag får jag dom! fyfan va najs ! :) Sen köpte jag även den sista lilla presenten till Becca som fyller 20 år på fredag. Hjälpte även mamma å hitta sig lite snygga toppar och till sist blev det en fika i stan. Ibland är det bra med mamma-dotter tid ! = )

Tis ons tors blir det jobb i mönsterås.
Och på fredag bär det av till Sölvesborg / blekinge.

FÅr inte glömma att berätta att jag tagit två nya hål i öronen.
kanonens fint! :D STOLT!



ciaaao , <3

( vår härliga utsikt från altanen)




alla ♥ dag

Idag är det den 14 februari. Överskattad egentligen.
Men fick mig lite choklad hjärtan och sånt mysigt - av familjen. Mer små "omtanke" grejer och det är ju faktiskt det som betyder någonting. Vi här hemma har iallafall ätit god mat , som bestod av potatisgratäng och kycklingfilé , mumsigt! Sen blev det att kolla lite på melodifestivalen och filmen bruce den allsmäktiga.


Annars har jag inte gjort allt för mycket idag, meen jag har gått en härlig promenad på runt 5-6 km och det var förbaskat skönt. I solen , i kylan och musik i öronen. Ja , jag lovar er att ut och gå är t e r a p i .. Imorgon är det söndag , och jag får göra det bästa jag kan av de. eftersom jag inte gillar söndagar då va.. En promenad kanske?


och ja , det är svårt ... att inte veta vad man vill alla gånger!

hoppas alla har haft en mysig och bra alla hjärtans dag.
min har varit helt okej, förutom att jag inte fick träffa alla som jag bryr mig om......



ciao ,, <3

fredag den 13... so fucking bullshit

jag är alltid klantig , jag slår alltid halvt ihjäl mig. så fredag den 13 - är inget undantag.


Det här gör så jävla ont  bara . Klumpen i halsen förflyttar sig inte och inte heller smärtan i magen.
Förlåt..


ricard , du fick mig att skratta sånt där underbart skratt idag..
Bara för att du är så grymt ful , har grymt ful humor - och jag ser dig framför mig
som en knasboll. men jag är själv en k n a s b o l l  så det gör inget.
du är min vän , och kommer alltid vara <3




" jag orkar inte träska ner mig "

its kind of - killing me ,
tack! :/









hissa och dissa , godmooorgon!

 En morgon som denna . 08.59... Sitter jag i kalmar och jag kan inte sova mer.. Som vanligt när jag är ledig. Men det är bara att upp och hoppa och göra dagen till en bra dag - precis som alla andra dagar. Och inte får ni tro jag är hatisk bara för att jag 2 inlägg i rad är si sådär halv sur. Men att vara lite hatisk är ju faktiskt bara kul !
Jag tänkte börja med hissa och dissa ( ja precis som rix ) !


HISSA
:
1. ) Det är Fredag! Fyfasen va skönt det är när det är fredag. Då man vet att man har en helg framför sig... Meeen det är just denna fredagen jag vill hissa just för att jag ska ha heldag med dessie (dessie.blogg.se). Wihu för denna fantastiska ide. Nu var det x -  antal veckor sedan vi träffades så nu är det verkligen dax. Jag vill även hissa att min bror kommer hem idag och att det blir godmat  och mys framför tv:n med hela familjen.
2. ) Min goda kladdkaka som jag gjorde i racer-fart igår innan jag skulle överraska Christian.. Men dock......

DISSA:
1. )Snö, snö, snö. Förlåt kära barn , jag vet att ni tycker det är så himla roligt när det är snö , speciellt på sportlovet. Men det är inte kul för oss som har haft vår roliga tid i snön, vi som längtar efter våren / sommaren och vi som ... tycker att snön ska vara en liten stund - sen får den försvinna. Ja, snön - du får gärna försvinna nu!
2. ) När jag väl hade gjort min jävla kladdkaka , stått å väntat på bussen i en halvtimma, så var inte christian hemma. Han hade lovat att han skulle vara hemma hela kvällen då jag frågat sisådär 10 gånger. Ne , då va han å skulle köpa godis. En arg, ful therese ( ja ful, eftersom mascaran hade runnit då jag blev så arg att jag börja gråta ) stod där utanför dörren med en (god) kladdkaka i handen... ja tur att jag, 30 minuter senare stod å flinade åt allting.... HA! sicken tabbe...




ciao <3

KISSIE för fan!!!

 Ni må tycka jag är dum i huvudet som läser hennes blogg. Men det är inte för att jag tycker den är bra på något sätt och jag är absolut inte avundssjuk på hur hon ser ut eller hur hon lever sitt liv.  Hellre dör jag än å vara så korkad som denna Lady är! Eller , LADY ska jag nog inte kalla henne - mer en liten barnrumpa!

inlägget:
"Provet gick strålande!" är ju för fan patetiskt!
Lilla lilla vän, vad kan du om politik? Jag är själv inte insatt till 110 % men detta slår ju rekord!
Jag tror nog att du får läsa på lite , innan du uttalar dig och får en massa arga människor på dig..

Sveriges ungdomar , vart är vi på väg ?
Och framförallt ....... Alexandra aka. kissie! suck...



ang. personangrepp


Jag satt precis och funderade på en väldigt puckad människa. Får man kalla någon puckad ? ......
JA ,  i detta fallet får man det. Till saken..
För några dagar sen kom jag ihop det med en tjej som heter Emeli. Hon och jag har varit "vänner" och jag träffade henne genom "kusin" Rebecca. Jag har alltid varit den personen som varit mitt i mellan båda två när dom har rykt ihop. Det är inte alltid lätt att va inklämd där och inte veta vart man ska ställa sig. Men jag har nästa alltid lyckats slingra mig ut , då jag egentligen inte har med saken att göra.
Men det var nu detta hände - det rann över för mig totalt. Då hon (emeli) gick på rebecca som alltid med dumma kommentarer och många alldeles för många och överdrivna krav. Ja du jävlar, nu var jag förbannad. Men vad hade hon att komma med ? Jo PERSONANGREPP!  Det hörde inte till saken för 5 öre, men  ändå va hon tvungen att kläcka ut sig:



 - Jag har la hört lite om dej ;)
- JÄTTE smart du
- Därför du flyr din väg ifrån där du BODDE?
- Sönder sminkad HO......brukar de kallas ;)
- bara för att du HA 100 kg smink för att synas ;) ?


Saken var den att det egentligen inte handlade om mig utan om hennes beteende gentemot becca.
Och för det första , folk får tycka att jag har mycket smink på mig - det rör inte mig i skinnet. Jag använder precis hur mycket smink jag vill då jag tycker det är roligt med nytt smink  / annorlunda smink och även hår / frisyrer och färger. Lite utav mitt "intresse" och det ska ingen få ta ifrån mig.  Och för det andra, så flyttade jag eftersom min mamma flyttade ihop med hennes sambo. Vad ska jag göra? fixa en lägenhet i mönsterås då jag känner att jag har gjort mitt i mönsterås?:)
jag flyr inte  , men jag har gett stället så många chanser och jag tycker fortfarande inte de är något att ha därför flyttade jag med. Rätt logiskt faktiskt !


SÅ tönt , nästa gång kan du väl komma med något bättre ?
för vi alla vet , att i dagens samhälle är det inte lätt att leva i .


tjo va de va livat ,
ciao <3

godkväll

 ÅH , igår somnade therese johansson vid kl åtta! Och jag som hade lovat att skriva värsta inlägget, så att jag kommer igång! Men icke.... Hur som helst så jobbade jag till kl 5 idag ,trött som ett as sitter jag här med nyfärgat hår. Och alla som undrar hur jag färgat de - de gamla vanliga - mörkt å sen de ljusa över. Dvs  - bara utväxten. känns skönt, fräscht och "livat" igen.

imorgon och på fredag, lördag och söndag ev. måndag är jag ledig. underbart. jag som arbetat riktigt hårt i över 1 månad nu. puhu..

Tänkte berätta lite om mina FAVORIT PRODUKTER - just nu !



Kanebo sensai Total finish
i puderform - men täcker som en foundation! Enkelt , snabbt och snyggt!!
360 kr på ex. kicks / åhlens





Torrschampo - Lee Stafford
Om du har bråttom, håret känns fett eller "smutsigt" , då är torrschampo en kanon grej!
ca . 70-80 kr.






Lancome mascara  - hypnose
på mig funkar den , ou - i love it !
ca. 270 kr.



Jaha nehe,
nu är jag trött som vanligt! Nu blir det sängen , trots att klockan inte är mer än 21.48

ciao <3


godmorgon , 05.56

godmorgon med er.

nu är det så att jag är uppe väldigt tidigt , och det är enbart för att jag ska jobba och börjar kl . 06.45.
hann dock inte blogga igår kväll då jag låg och somnade och vaknade kl . 21.30. då va de bara att säga
godnatt igen !

Idag är det sista "innedagen" på förskolan pyttan.
Imorgon är det ute på värsnäs som gäller och sista dagen för övrigt!

 1 månad har jag varit där .... men har iof nästan en hel vecka i slutet av månaden på same place.

På torsdag och fredag är jag ledig och ska TA mig ledigt.
så därför blir de å stänga av telefonen å bara sova.


Och , när jag kommer hem sen idag, har jag ett alldeles utmärkt inlägg som jag ska skriva!
 för jag ska få de sagt,  så är de bara!!

ciao ,
<3

Nu har jag äntligen...


 Äntligen äntligen äntligen , har jag en blogg . se och jag är grymt stolt över den fina designen jag har. Enkel men oehört fin. Och det måste jag ju tacka dessie (www.dessie.blogg.se) för , som jag för övrigt varit lite arg / besviken på. Men som vi på ett "moget" sätt redit ut .Känns skönt och bra eftersom...... jag inte orkar springa runt å va arg på någon som betyder väldigt mycket för mig. Nog om det!

Nu är det snart läggdags för mig , då jag jobbar imorgon. På Tisdag har jag varit i Lindsdal i 1 månad.. wihu!

Imorgon , skriver jag gärna ett inlägg där ... jag berättar vad som hänt den senaste tiden !



Ciao ,

RSS 2.0